Totaalpakket

Specialist in recyclage van afvalstromen

STAR is gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het STAR recyclagecenter om het daar te verwerken.

Totaalpakket voor afvalbeheer

Oorspronkelijk begonnen we met afval te recycleren voor de bouwsector en afvalcontainers te plaatsen voor de inzameling van hout, dakpannen en steenpuin.

Ondertussen is STAR geëvolueerd naar een professionele en onafhankelijke partner voor het totaalbeheer van afvalstromen: afval verzamelen, afval ophalen en afval recycleren.

's Morgens vroeg naar ons containerpark in Vilvoorde? Doe uw voordeel met onze ruime openingsuren.

Containerpark - enkel voor professionelen

STAR heeft in Vilvoorde een eigen containerpark voor de verwerking van afval. In dit recyclagecenter zijn zowel afvalprofessionals als bedrijven welkom. ‘s Morgens vroeg of op zaterdagochtend naar ons containerpark in Vilvoorde? Doe uw voordeel met onze ruime openingsuren.

Lid van Febem

STAR is lid van de Federatie van Bedrijven voor Milieubeheer (Febem). We werken mee om een betere reglementering te ontwikkelen, onder meer voor het afvalbeheer in de bouwsector. We nemen ook deel aan een proefproject voor het recycleren van zonnepanelen.